Image

FRÅN IDÉ TILL PRODUKT

Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner. Grunden för en framgångsrik produkt är en stark idé och för att göra en stark idé rättvisa krävs en smart utvecklingsprocess. Hardford är en ledande leverantör av kosmetika, hud- och hårvård i Norden. Sedan starten 1988 har vi utvecklat och producerat starka varumärken och framgångsrika produkter från vår anläggning i Linköping.
Image
Image
Image

Image

KVALITÉ OCH KAPACITET

Vår anläggning är anpassad för att hantera olika typer av produktioner av varierande storlek. Vårt fokus är på din produkt och att alltid skapa högsta kvalité. Vi är fullt utrustade att tillverka produkter som kräver särskilda produktionsmetoder samt hantera de flesta typer av förpackningar.

På Hardford hanterar vi produktion, lager och distribution i ett och samma toppmoderna affärssystem – allt för att skapa en så strömlinjeformad produktions- och distributionskedja som möjligt.

Då vi är måna om säkra och pålitliga transporter har vi kvalitetssäkrad distribution genom avtal med några av Europas största transportörer. Vår personal är speciellt utbildad i hantering och lagring av farligt gods.

 
 
Image

EGNA VARUMÄRKEN

Hardford har sedan starten 1988 utvecklat starka varumärken och private labels inom kosmetik, hud- och hårvård.

Vi vågar nästan påstå att de flesta av Sveriges invånare har åtminstone en produkt från Hardford i sitt badrumsskåp. Här nedan hittar du utbudet av Hardfords egna varumärken:

Image Image Image Image Image
Image

MILJÖ & KVALITÉ

Hardford arbetar operativt utifrån en konkret handlingsplan för förbättringar inom miljöområdet. Här finns tydliga och avläsbara mål för att bland annat byta ut befintliga råvaror mot råvaror med mindre miljöpåverkan, minska energiförbrukningen och att öka mängden återvinningsbart avfall.

Hardford AB arbetar aktivt med att fasa ut parfymallergener och vissa konserveringsmedel i produkter riktade till barn. Arbetet ingår i projektet ”Giftfri vardag” som leds av Kemikalieinspektionen.

Läs mer om vårt miljöarbete